E cigg ute i naturen och fågelskådning

Jag är e cigg rökare och är en stor djurvän sedan många år. Dock har det blivit svårare att kalla sig för det. Eftersom jag under många år har rökt så mycket som jag har gjort. Till exempel när jag ligger i små skrymslen och väntar på att få bra bilder på olika djur och fåglar. För att sedan hitta mina cigarettfimpar precis överallt.

Jag får otroligt dåligt samvete

Över detta eftersom djuren kan få för sig att äta upp detta och kvävas. Plus att rökningen har också gjort att jag inte pallar ligga i skrymslen. Lika länge som förut på grund av att kroppen orkar inte längre. Men jag visste att detta med djur och natur verkligen något jag älskar att göra. Så jag måste på något sätt hitta en lösning för både djuren och min egen skull. Jag fick höra om ett e cigg företag som hade fått väldigt bra kund referenser. Så jag sökte runt ett tag innan jag beställde min e-cigg.

Nu har de precis kommit

Och jag kommer att ta med den upp till Dalarna över helgen. Då ett mängd väldigt ovanliga fåglar skulle befinna sig där. För första gången skulle jag också inte ta med mig några cigaretter överhuvudtaget. Vilket bara det skulle bli en utmaning i sig utöver att ta bra bilder. Men hela resan var underbar och så fort jag kände ett sug så tog jag fram min e cigg. Och puffade på den några gånger och sedan var det bra.

e cigg
Jag kunde återgå

Till att fortsätta ta fantastiska bilder på fåglar samt djur och verkligen njuta av naturen. Så fort jag kom hem från Dalarna beslöt jag mig för att. Leta upp var enda cigarettpaket som fanns i hela min lägenhet. Jag skulle bara använda min e cigg för allt gick så mycket smidigare med en e cigg. Än vad jag någonsin skulle kunnat tro på förhand. Nu ska jag upp till Lapplandsfjällen för att fortsätta mitt roliga natur arbete om några veckor. Ni kan vara säkra på att min e cigg kommer att följa med även på denna resa.